Siviløkonomen
Daniel Håpnes

Siviløkonomen

Status quo

Publisert: 28.04.2017, 00:56

 

På tide med et kort skryteinnlegg uten faglig substans. Jeg sitter i skrivende stund på flyet hjem fra Oslo etter å ha vært på et spennede kurs med Capgemini Consulting sammen med et knippe andre studentkonsulenter fra NHHS Consulting, Junior Consulting fra NTNU og StudConsult fra BI. I dette innlegget vil jeg gi en liten oppdatering på hva som har skjedd den siste måneden.

Jeg har nå kommet hjem til Norge fra utveksling i Frankrike og karakterene har allerede strømmet inn. Selv kjenner jeg allerede på savnet av de andre utvekslingsstudentene som undertegnede ble kjent med der nede. Vell hjemme og bare noen timer etter at jeg ankom Namsos, gikk ferden til Røyrvik hvor slekten feiret 60-årsdagen til min kjære onkel Svein – se bilde under som er hentet fra min instagram-konto.

De siste to ukene har jeg tatt et nettbasert kurs i Value-Based Management ved Mannheim Business School, hvor min fantastiske kompanjong på masteroppgaven nå er på utveksling. Jeg har også startet med opptrening etter jeg hadde salmonella og formen blir bare bedre og bedre for hver treningstur – det er utrolig hvor fort kroppen kommer seg igjen og responderer på treningen. Videre har jeg søkt på et årsstudium i IT til høsten som jeg vurderer å ta på deltid mens jeg jobber som Business Innovation Graduate i Danske Bank. I tillegg har jeg startet opp på mastergradsoppgaven som vi skal levere før 20. juni. Vi startet allerede i høst og har skrevet mye, men det gjenstår fortsatt en del.

Tilslutt er det tre gladnyheter jeg kan dele med dere:
1.     I juni starter jeg på et Summer Internship som lead/konseptutvikler i Evry sammen med et tverrfaglig team bestående av andre studenter.
2.     Jeg hadde æren av å bli forespurt om å være medlem i styret til Talentjakten 2017/2018 og har takket ja.
3.     Under generalforsamlingen til linjeforeningen Liquids nå i april ble det enstemmig vedtatt at jeg får et livslangt æresmedlemskap i foreningen – en stor ære, spesielt nå to år etter min toårsperiode som leder i Liquids.

Tiden fremover til neste innlegg vil bli fylt med blant annet masterskriving, konfirmasjoner, 17. mai feiring og trening. I morgen skal jeg for eksempel besøke gamle kollegaer ved SpareBank 1 SMN og mine gamle forelesere på bacheloren, deretter øvelseskjøre med min lillesøster.


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.