Erling Tangen

Erling Tangen

Hei bloggen

Publisert: 07.12.2014, 20:06

Hvorfor meg spør du? Først og fremst litt flaks og et ganske stort lurt smil tror jeg. Når det er så mange dyktig hoder som kjemper om 20 plasser nasjonalt, må det til. Men nå er jeg hvert fall med i programmet og (ut)nyter det til det fulle. Kort sagt vil jeg si at jeg er en igangsetter som liker å jobbe i team. Og jeg jobber til målsetninger nås. Jeg blir ofte veldig engasjert og energisk.

Energien har nok alltid vært der. Den engasjerte delen av oppdaget jeg veldig plutselig da jeg ble daglig leder for en ungdomsbedrift i 2009.  Jeg fikk være med på å sette ny rekord i konkurransepriser vunnet i Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter og vi ble invitert til lunsj på Statsministerens kontor. Det ga mersmak, og jeg har siden det sjonglert mellom prosjekter, jobber og utdanning. 

I de prosjektene jeg har lykkes, har jeg vært ydmyk og nysgjerrig. Jeg var både ydmyk for at det var mange dyktige studenter som kjempet om få plasser til dette programmet, men nysgjerrig nok til tro på meg selv. Talentjakten sier de søker studenter med engasjement, driv og skaperkraft. Dette er verdier jeg ønsker og jobber for at skal beskrive meg. Kanskje derfor jeg kom med?

Om meg: Heter Erling Tangen. Går 3. året økonomi og administrasjon ved handelshøgskolen på UiS. Er fra Lørenskog. Jeg liker å teste komfortsonen min. Og det siste prosjektet er definitivt denne bloggen. Resten finner du her: no.linkedin.com/in/erlingtangen/

Neste blogginnlegg tror jeg vil handle om mine for mange engasjementer på universitetet og hvorfor jeg har brukt tid og energi på det.

På bildet står jeg til venstre, og er relativt glad for at det ble kake til lunsj.


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+


Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.