Jonatan De Lange Mortensbakke Claussen

Jonatan De Lange Mortensbakke Claussen

MHWirth – 4200 dedikerte mennesker

Publisert: 16.03.2015, 20:14

- Hvordan kom MHWirth dit de er i dag? - 


Dagens MHWirth er den største bedriften i investeringsselskapet Akastor, og består av det som tidligere var MH (Aker Kverner Maritime Hydraulics) og tyske Wirth Gmbh. Sistnevnte har i over 20 år vært en stor underleverandør til MH, og utstyr fra Wirth har i en årrekke inngått i mange av borepakkene MH har levert. Ved fusjoneringstidspunktet i 2009 var det følgelig ingen tvil om at de to bedriftene utfylte hverandre og at de sammen kunne levere tilnærmet egne, komplette borepakker. 


MHWirth ble lansert som et eget selskap i 2014, og i forbindelse med dette utarbeidet selskapet seks verdier de ønsker å leve og levere etter. Først og fremst skal kundens ønske alltid prioriteres - MHWirth skal være the preferred partner. Selskapet har de nødvendige ressursene for å forstå kundens behov, og leverer deretter. Dette illustrerer MHWirth utmerket selv - We understand the challenges you face and are ready to help you take your operations to the next frontier

 

For enhver stor og seriøs aktør er det viktig å ha et godt rykte. Derfor er det ikke overraskende at HMS er noe MHWirth bruker mye tid og ressurser på. Bedriften skal være en trygg arbeidsplass, miljøet skal lide minimalt og sannsynligheten for skader på menneske og produkter skal minimeres i størst mulig grad. MHWirth er en stor global aktør, og er avhengig av å ta ansvar for egen produksjon for å kunne fortsette vekst. Kunden skal alltid være fornøyd, og for å få til dette må alt gå så smertefritt som mulig.

 

Videre skal alle de ansatte være engasjerte i bedriften, kunden skal alltid føle seg godt ivaretatt, alt MHWirth leverer skal ha upåklagelig kvalitet og selskapet skal gi aksjonærene utbytte. Det er disse verdiene som skal føre MHWirth fremover i et stadig tøffere marked. 

 

Den siste perioden har det vært store nedbemanninger i oljebransjen generelt grunnet et dårligere og mindre forutsigbart marked - dette gjelder selvfølgelig også MHWirth. På tross av dette valgte selskapet å komme med følgende uttalelse da jeg kontaktet HR Business Partner i MHWirth, Elisabeth Ferreira : Vi har store forventninger til fremtiden og ser frem til å utvikle både selskapet og våre produkter og tjenester for å møte markedets fremtidige behov.

 

MHWirth ser lyst på fremtiden. Selskapet har siden starten for over 100 år siden jobbet for å tilpasse seg fremtidens behov - da er det ingenting som tilsier at nye 100 år skal være noe annet enn en overkommelig utfordring. 
 

Bildet er hentet her


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.