Kaja Skålnes Knudsen
Kaja Skålnes Knudsen

Kaja Skålnes Knudsen

Bare en måned igjen til innlevering!

Publisert: 30.04.2017, 16:55

Tid igjen: 1 mnd og 1 d    Sider skrevet: 43 av 80 (± 20)


En måned igjen!

 

Den siste uka har vært bra. Jeg har fått gode resultater på lab. Og det på første forsøk! De av dere som har fulgt meg litt nå vet at det stort sett aldri er tilfellet. Så selv om akkurat det har vært utrolig fint, sånn i og med at jeg snart må levere, så er det faktisk ikke ukas høydepunkt. Det er nemlig at jeg har bare to forsøk igjen, så er jeg ferdig på lab. Jeg kan endelig se slutten på labarbeidet mitt! Dermed kan jeg endelig få lov til å bare fokusere på skrivingen. For missforstå meg rett, jeg trives nok best med labarbeidet, men tiden renner fort ut. Dessuten er det fint å vite nøyaktig hva som er oppgavene nå den siste uka.

 

Fram til nå har planen i forhold til forsøk vært at jeg skulle gjøre oppgave A, også B også C også D. Men så fungerte ikke A, dermed måtte jeg prøve å finne andre løsninger, og A ble til A1, A2, A3 og A4. Da jeg endelig kunne begynne med oppgave B så var det selvfølgelig en maskin som var ødelagt, så B ble satt på vent og jeg begynte heller å jobbe med oppgave C enn så lenge. At jeg i det hele tatt har kommet meg til D er jo nesten utrolig.

 

Med andre ord. Jeg har hatt en plan hele veien, men så har teori og prakis ikke stemt overens. Dermed har planen endret seg hele tiden, og jeg har tidvis ikke visst hva jeg skal gjøre før jeg har møtt opp på lab og fått veiledning. Derfor er det behagelig og endelig ha full kontroll, vite hva jeg skal gjøre og å kunne se enden av tunnelen. Blir rett og slett fint å snart være ferdig.

 

Ja, bortsett fra skrivingen da. Der er det mer enn nok å gjøre. Riktignok gleder jeg meg litt da. Blir fint å få lov til å sette meg ned og bare skrive over lengre perioder, i stedet for å skrive mellom forsøk. Få inn alle resultatene mine i et dokument. Diskutere hva som har fungert og ikke. Og ikke minst hva som bør gjøres videre. En måned igjen.

 

Også er det forsvaring da. Det blir litt skumelt.


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.