Kaja Skålnes Knudsen
Kaja Skålnes Knudsen

Kaja Skålnes Knudsen

Nå gjenstår det bare å skrive oppgaven

Publisert: 07.05.2017, 08:30

Tid igjen: 25 d   Sider skrevet: 47 av 80 (± 20)


Jeg er nå ferdig med alle forsøkene mine!!

Det er nå over tre uker igjen, og resten av tiden skal gå med på å skrive og skrive og skrive. Allerede i kveld har jeg en frist for å levere resultatene mine til veileder, så helg er midlertidg tatt ut av vokabularet mitt. Spesielt når PC-en min klikket mer, og store deler av fredag og lørdagen gikk bort på å prøve å fikse den. Nå er den helt ok og arbeidet er i gang for fullt.

Så, hvordan gikk forsøkene i masteren min egentlig? Helt ærlig er jeg litt skuffa over at det aller siste forsøket mitt ikke gikk bra. Det skulle si noe om hvilken av mine to metoder for å fylle liposomer (fettkuler) med legemiddel som var best, men det gikk ikke. Dermed blir det nok ikke noen bastant konklusjon på akkurat det i oppgaven min, men jeg har funnet ut av masse annet, så får være fornøyd med det. Alle vil ha en god historie i oppgaven sin, en med en god slutt som fenger sensorene, men når sant skal sies skjer ofte ikke det. Forskning er ikke plankekjøring.

På den andre siden har jeg lært utrolig mye i løpet av oppgaven min. Mange nye forskningsmetoder og analyser, om viktigheten av godt samspill i forskningsgruppa og mellom forskningsgrupper, det faglige bak hvert forsøk og ikke minst det å tåle og ikke få til ting på første forsøk (eller andre, eller tredje eller sjette for den saks skyld). Anbefales på det sterkeste :)

 

Til noe helt annet. Etter å ha sett igjennom telefonene min for bilder til dette innlegget innser jeg hvor mange bilder jeg har av utstyr og kjemikalier. Alt jeg har brukt i forsøkene mine må oppgies i oppgaven, og da også leverandøren og landet de er kjøpt fra. Dermed ser albumet mitt slik som på bildet under innimellom selfier, blomsterbilder og matbilder.

 

Nesten blitt profesjonell på å takle motgang. Dette er når jeg innser at det ikke er noe mer å gjøre for å redde siste forsøk.


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.