Kaja Skålnes Knudsen
Kaja Skålnes Knudsen

Kaja Skålnes Knudsen

Mareritt og skrivestress

Publisert: 14.05.2017, 10:17

 

Tid igjen: 17 d   Sider skrevet: 63 av 80 (± 20)


Denne nedtellingen jeg har øverst på hvert innlegg er helt forferdelig! Det er bare 17 dager igjen! Det beygnner å stresse meg. Jeg er ikke ferdig med innledningen, resultat eller konklusjon... Men jeg har gjort mye på dem altså, men fortsatt.

 

Det skrives med andre ord hele dagen og kvelden for tiden. Jeg har funnet meg et fint lite hjørne på datarommet på biblioteket hvor konsentrasjonen min er på topp. Her har jeg en god stol å sitte i, og en maskin med word. For ja, min maskin er oppe å går igjen etter tre uker med trøbbel, men nå uten word, dvs uten et program som lager alle figurene mine slik jeg vil at de skal være. Heldigvis har jeg ordnet en løsning på det da, så det går fint.

 

Eller har jeg hatt et nytt mareritt om arbeidet mitt igjen. Tidligere hadde jeg et hvor alle forsøkene mine gikk i dass (på den tiden gjorde de det jo og). Nå gjaldt det grafer som endret seg, ble ødelagt og måtte lages på nytt mange ganger siden de bare ble endret. Dette har og skjedd... Uff, jeg gleder meg til å bli ferdig jeg.

 

Så bortsett fra litt beskymringer rundt tiden og hatet på grafer går det faktisk ganske greit. Jeg trives med å sitte å skrive på oppgaven min. Se arbeidet mitt bli systematisert og diskutert. Hadde jeg bare sluppet å jobbe med dette 12 timer om dagen.

 

Humøret er likevel godt så jeg skal få til dette. Jeg velger derfor å tenke som Pippi når det kommer til oppgaven min:

Bildet hentet fra p4.no


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.