Kaja Skålnes Knudsen
Kaja Skålnes Knudsen

Kaja Skålnes Knudsen

En uke til masterinnlevering!

Publisert: 25.05.2017, 09:36

 

Tid igjen: 7 d   Sider skrevet: 75 av 80 (± 20)


I dag er det en uke igjen til innlevering av masteroppgaven min og jeg tenkte jeg skulle komme med noe spennende å skrive om. Det har vist seg å ikke være så lett, for jeg har allerede strøket ut forsøkene mine flere ganger. Jeg tror ikke hodet mitt fungerer til andre oppgaver enn å diskutere celledød eller hvordan forskjellige analysemaskiner fungerer.

Å sitte hele dager og kvelder, og bare skrive på oppgaven min gjøre noe med meg. Føler jeg kanskje holder på å bli gammel. Jeg har for eksempel begynt å få vondt i nakken og skuldrene fordi jeg sitter så mye stille. Du vet sånne problemer voksne har. Og i går var det rett før jeg skjelte ut noen studenter på datarommet fordi de ikke ryddet opp kaffekoppene etter seg. Det er også sånt voksne gjør.

Jeg sitter på datarommet fordi min PC gikk klikk for noen uker siden, så jeg har ikke word. Det har egentlig godt veldig fint til nå. Jeg har funnet meg min faste plass. Jeg blir tvunget til å gå hjem klokka syv å spise middag, for da stenger de. Dessuten kommer det noen regelmessig og vasker tastaturene, det gjør de ikke på datarommet på realfagbygget. Der ser det ut sånn om det er dødd en katt på tastaturet. Problemet nå er bare at eksamensperioden har startet, så det en gang fredelige datarommet blir mer og mer okkupert for hver dag.

Det er derfor helt perfekt at jeg de neste fire dagene har fått låne min veileder sitt kontor. Her kan jeg sitte helt for meg selv. Ikke at det er noen andre her i dag da uansett, det er vist helligdag. For alle andre enn studenter altså. Og tydeligvis phd-er også, for nå kom det akkurat en inn. Forskelivet på godt og vondt. Man kan strukturere dagene sine som man vil, heeeelt til man har et forsøk som krever at man må komme inn på helligdager eller helger for å jobbe.

Uansett. Da vet dere det. Det går greit med skrivingen, men litt verre med helsen og psyken.

 

Dette blir forresten siste innlegg før jeg skal levere. Må prioritere å få akkurat riktig størrelse på tallene på x-aksen i den ene figuren nemlig.

 


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.