Kaja Skålnes Knudsen
Kaja Skålnes Knudsen

Kaja Skålnes Knudsen

Innlevering av masteroppgaven og klargjøring til forsvaring

Publisert: 07.06.2017, 14:15

Tid igjen: - 6 d   Sider skrevet: 93 av 80 (± 20)Jeg har levert!

 Jeg kan ikke si annet enn at det var helt fantastisk å bli ferdig. Endelig tid til å slappe av, tenke på andre ting, rydde huset og ikke minst, sove.

Selve innleveringsdagen gikk ut på å stå opp tidlig (etter å ha sovet fire timer), rette noen siste småfeil, legge inn noen referanser jeg hadde oversett og se om tabeller var blitt splittet over flere sider. Selve dokumentet skal leveres som .pdf, så da måtte jeg også se over hele for å sjekke at konverteringen ikke tullet med noen av bildene. Til slutt var det å levere! Det var nesten et kapitel i seg selv. Jeg tror jeg åpenet dokumentet og sjekket innleveringsmappa syv ganger før jeg turte å konkludere med at den faktisk var levert. Til og med etter det gikk jeg og var litt usikker. Heldig som jeg er, så ringte faktisk hun som er ansvarlig for å sende oppgaven videre til meg rett etter fristen var gått ut, og bekreftet at ja, jeg hadde greid å levere. Dermed kunne jeg puste lettet ut.

Jeg leverte rundt tolv på dagen, så etter det tuslet jeg hjem i sola, med verdens størst smil om munnen. Endelig tid til å bare gå rolig, se på alt og alle rundt meg, og ikke trenge å rekke noe som helst. Helst hadde jeg mest lyst å bare rope til alle jeg møtte at jeg hadde levert masteroppgaven min, men det fikk holde med et smil.  

Føles fortsatt sånn om det var i går, men det næmer seg en uke siden nå. Jeg har hatt noen dager fri for å komme meg igjen. Hatt litt tid med venner som jeg ikke har sett på en evighet, vasket hus, sydd klær og bare slappet av i sola. I dag var det derimot på tide med arbeid igjen, for jeg er jo strengt talt ikke ferdig med masteren helt enda.

 Om litt over to uker skal jeg forsvare oppgaven min. Det går ut på å først å ha en halvtimes presentasjon av oppgaven, for så å bli spurt ut om den fra to sensorer (inter og ekstern). Jeg leste faktisk i reglementet at de kan holde på så lenge de måtte ønske, så kan vel innrømme at jeg gruer meg litt. Samtidig så er det jo dette jeg har drevet på med i over et år, så jeg har jo et godt utgangspunkt.

I første omgang så er det presentasjonen som står i fokus. Jeg skal nemlig ha prøveforelesning for gruppa mi allerede på fredag. Dermed er det bare å få klar en presentasjon så fort som mulig slik at den kan øves på før fredag. Jeg tenker at jo bedre forberedet jeg er, jo mer vil jeg få ut av tilbakemeldingene jeg får.

 


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.