Kingsley Dankwah

Kingsley Dankwah

Kingsley Dankwah - Hvem er jeg?

Publisert: 26.07.2016, 20:17

Jeg er en ambisiøs, uredd og livsglad fyr, som for øyeblikket går fjerde året ved UiA - Industriell økonomi og teknologiledelse. Tidligere har jeg tatt en bachelorgrad innen kjemi og bioteknologi ved HiO. Jeg er norsk-afrikansk, opprinnelig fra Ghana, oppvokst i Oslo. På fritiden er jeg interessert i fotografi, klassisk herremote og trening. Jeg er en veldig sosial person, som trives godt i andres selskap og henter min energi fra de sosiale omgivelsene rundt meg.  

 

Mine prosjekter

Ved UiA er jeg leder for linjeforeningen “Indøk Sør”, og sitter samt i styret for “Karrieredagene”. Jeg vet at det er flere unge entreprenører der ute, som sitter på mange gode ideer. Et av mine nyeste prosjekter ,”Innovasjon UiA”, tar sikte på å løfte frem disse entreprenørene. Målet er å kartlegge, samt øke, gründervirksomheten blant unge i Agder. DnB er en av samarbeidspartnerne i forbindelse med prosjektet. Ved siden av studiene, driver jeg også et selskap (My Alter Ego Agency), med en kollega. Gjennom dette selskapet dyrker jeg en av mine største lidenskaper; herremote. Her har vi tatt inn merker som vi tror på, blant annet Daniel Wellington klokker, som nå finnes over hele landet og har blitt en ”it- accessoire”. 


Hva motiverer meg?

Selve skapergleden er en stor motivasjonsfaktor for meg. Utviklingen fra man sår det første frøet, til å se det spire, og til slutt leve sitt eget liv. Jeg vil å dele min skaperglede og mitt engasjement med andre. Jeg føler at en god måte å gjøre dette på, er gjennom teamledelse. Ved å jobbe tett med andre mennesker, som alle har ulike personligheter og kvalifikasjoner, vet jeg at produktet man sitter igjen med vil ha høy kvalitet og nytteevne. 
På en samfunnsmessig plan, vil jeg også gjerne bidra som et forbilde for annen flerkulturell ungdom. Jeg ønsker å vise at hvis man jobber konsekvent, er ingenting umulig. Flere bedrifter har fortsatt en lang vei å gå når det gjelder å satse på fremmedkulturelle, kvalifiserte, søkere. Ved å være en av de som tråkker opp løypa, håper jeg dette vil kunne gjøre det lettere for andre med minoritetsbakgrunn i årene som kommer. 

Hvor vil jeg?

Jeg kunne tenke meg å jobbe i et internasjonalt, innovativt selskap, der jeg får bruk for mine sosiale evner, kreativitet, samt skaperglede. Jeg ønsker å jobbe tett med andre mennesker og gjennom dette utvikle meg selv. 
Gjennom å drive mitt eget selskap, MAE, har jeg fått endel erfaring innen nettverksbygging på tvers av landegrenser. Dette er noe som virkelig har gitt mersmak, og jeg ønsker i fremtiden å jobbe på et internasjonalt nivå, der jeg må forholde meg til mennesker fra forskjellige kulturer. Gjennom å samarbeide med ulike mennesker og bli kjent med forskjellige forretningskulturer, håper jeg på å utvikle meg til å bli en god leder for i fremtiden. 


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+


Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.