Ola Haraldstad

Ola Haraldstad

Norsk nasjonaltrotter

Publisert: 27.01.2015, 20:21

...med røtter fra østlandet, direkte nesevishet fra et langvarig opphold på vestlandet, nå også med omgjengeligheten til en sørlending.

Jeg er 28 år, og studerer for tiden økonomi og administrasjon på Universitetet i Agder. Før skolebenken har jeg innhentet over ti års arbeidserfaring innen for restaurant- og servicenæringen. Ved siden av studiene har jeg frivillige lederverv i Econa på lokalt og nasjonalt plan, samt deltidsjobb i banknæringen.

Arbeidet i restaurantbransjen gikk ut på å arrangere, organisere og gjennomføre selskaper fra 10-400 person(lighet)er. Med flere retter og tilhørende glass til hver gjest, var det en del hengsler som helst ikke skulle knirke gjennom en hel kveld, samtidig som man hadde et stort team og ta vare på. «Bridezilla» er slett ikke et oppdiktet fenomen, og mye av arbeidet lå i å være en trygg støttespiller mot både kunde og kollegaer i en ellers hektisk og stressende situasjon.

Jeg la fort merke til at resultatet mot gjestene og bedriften ble bedre etter hvorvidt de ansatte trivdes på jobb eller ei. En felles visjon og forståelse av hva vi drev med var viktig - det handlet derfor like mye om å lytte og legge til rette, som det handlet om å gi ordre og fordele ansvar.

Det å være en bedrifts ansikt utad, og daglig slukke de små og store hverdagsbrannene til kundene - er noe jeg trives med. Jeg har nå rettet nesen mot banknæringen, og jobber med service fremdeles. Mine ambisjoner er å bygge større arbeidserfaring rettet mot studiene i økonomi og administrasjon, og har ønsker om å jobbe videre med større prosjekter. Det er lite som er mer tilfredstillende enn å se resultater etter perioder med hardt arbeid. Jeg kan bidra med stor arbeidskapasitet og en lyst til å lære og utfordre meg selv. En spesiell interesse vil være å lære mer rundt konsulentvirksomhet, da jeg alltid vil sette pris på menneskelige relasjoner.

Jeg har håp om at Talentjakten og deres samarbeidspartnere vil være med på å bygge meg som en attraktiv arbeidstaker ved å utfordre meg på mine mange soft-skills. Jeg har det som et driv å alltid etterstrebe mer ansvar, nye og flere arbeidsoppgaver, og da gjerne på ukjente felt. Det er utenfor komfortsonen man utfordrer, utvikler, og har mulighetene til å imponere seg selv - og det er der jeg yter mitt ytterste.


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+


Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.