Solene Bourgetel

Solene Bourgetel

Hva fikk jeg ut av Talentjakten?

Publisert: 11.02.2016, 20:26

Hei! Jeg heter Solene Lie Bourgetel og jeg studerer medier og kommunikasjon ved HiOA. 

Talentjakten er en erfaring jeg ikke ville vært foruten. Det har vært krevende, og jeg har definitivt måtte gå ut av min egen komfortsone flere ganger. Det at jeg valgte å trosse redselen og bryte komfortsonen min har i seg selv vært lærerikt. Det har vist meg at det finnes mye spennende der ute - for dem som tør! 

Denne prosessen har gitt meg en ”selvtillitsboost” og gjort meg mye tryggere på meg selv, mine evner og min fremtid. Jeg har en drivkraft, vilje og lyst til å lykkes som bare har blitt forsterket etter denne opplevelsen. 

Da jeg søkte på Talentjakten, tenkte jeg egentlig ikke at jeg skulle komme så langt som til topps. Derfor er det viktig at jeg minner meg selv på at hvis jeg er en av vinnerne, så er det av en grunn. Jeg har blitt valgt ut basert på en rekke tester, CV, motivasjonsbrev og ikke minst- et case-arbeid og en to minutters tale for å overbevise dommerne om hvorfor jeg bør vinne.

Caseoppgaven vil jeg si var spesielt lærerik for meg. Det å jobbe praktisk rundt en oppgave som jeg og gruppen min måtte løse var spennende, intenst og morsomt. Det var rett og slett en ny utfordring for meg å få brukt det jeg har lært på skolen i relasjon med andre tverrfaglige mennesker på gruppen min. Resultatet ble knallbra synes jeg! Jeg tror det er når du trosser din egen komfortsone og utfordrer deg selv at du føler sterkest på mestringsfølelsen. Det var spennende å se hvor ulikt, men samtidig likt vi tenkte på løsninger, og sammen jobbet for å oppnå et felles mål. 

Jeg sitter igjen med utelukkende positive erfaringer. Jeg har også fått møte masse interessante og dyktige mennesker jeg gleder meg til å bli bedre kjent med. Jeg er stolt og ydmyk over å være en del av en så flott og ambisiøs gjeng. 

Jeg oppfordrer alle til å søke til neste års omgang av Talentjakten. Jeg tenke følgende i starten; hvorfor meg? Men sitter igjen og tenker; hvorfor ikke meg? Det gjelder bare å stole litt mer på egne instinkter, evner og egenskaper. Både som medmenneske, student og som profesjonell!


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.