Thomas Bergflødt

Thomas Bergflødt

Blogg1

Publisert: 11.01.2015, 20:29

Hei, kjære leser, Blogg1 er den første, frivillige, og obligatoriske, og handler meg selvfølgelig.

 

Som sønn av to økonomer forstod jeg fort at det var ingeniørfag jeg burde satse på. Så etter en aktiv barndom, litt reising og et år med befalsskole endte jeg til slutt opp på NTNU. Det har jeg ikke angret på.

 

Hvorfor er du her, Thomas?

Sikkert fordi jeg er sånn passe god i ganske mye forskjellig.

En grunn til at Talentjakten har valgt å ta med akkurat meg må vel være at jeg fort viser mye engasjement og driv når jeg blir inspirert. Jeg tror i hvert fall jeg får vist mye vilje. Med en del trening innenfor salg får jeg ofte solgt både det ene og det andre, og meg selv i dette tilfellet, hvis det er lov å si. Bildet over viser typisk hvordan jeg står når jeg gjør dette. 

Og ja, den uinsprerte versjonen av meg er på motsatt side fantastisk lite produktiv.

 

Skaperkraften som Talentjakten etterspør er en evne (eller egenskap?) jeg kjenner meg godt igjen i. Da jeg kom opp til Trondheim og NTNU hadde jeg en trang til å være med på noe stort, så jeg søkte dermed stilling som gjengsjef i UKA. Et år etter at jeg ble med var det 1600 funskjonærer og den enorme festivalen hadde en omsetning på over 50 mill kr. Dette var stort å være med på. Etter UKA ble jeg fryktelig rastløs, jeg ble med i Start NTNU og fikk fort ansvar for arrangmentet Mixer som var i november i fjor. Utrolig gøy og veldig inspirerende å komme inn i et gründermiljø der man virkelig lever for å skape.

 

Men hva inspirerer deg mest? Det er absolutt det å få jobbe med andre mennesker, eller bare det møte mennesker generelt. Første gangen jeg møtte de andre i Talentjakten tenkte jeg: "Wow, her var det mye energi samlet i et rom", og det er ikke lite en lærer bare ved å ha en løs samtale med noen i denne gjengen. 

 

Beskrivelsen

Ganske pragmatisk, A-menneske, veldig sosial, rastløs, GTD, trenger frisk luft og trening, 

Dette hørtes jo ganske kjedelig ut, men det er akkurat det som falt ut av hodet mitt nå som jeg skriver. Se LinkedIn for annet.

 

Jeg studerer nå tredjeåret på studiet Produktutvikling og Produksjon (Maskin) på NTNU. Her har jeg valgt å spesialisere meg innen energiprosesser og strømning. Utrolig spennende retning!
Som kommende ingeniør ønsker jeg å kunne bidra med ny teknologi på det mer bærekraftige planet. Ambisjonene er altså å utvikle og å skape fremtiden på en mer miljøvennlig måte. Jeg vil anbefale å følge Bjørn K. Haugland, Chief Sustainability Officer i DNV GL, på Twitter, der kommer det mye interessant.

 

Bra team til Mixer under her, ikke bare valgt etter utseende.


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+


Kopiering av tekst og bilder fra blogginnlegg kan ikke gjøres uten samtykke. Ytringer i blogginnlegg er personlige og tilhører bloggeren. Tips oss dersom innholdet bryter med norsk lov. Talentblogg er en tjeneste levert av Talentjakten, og benytter bloggplattform fra Bloggi. Ved bruk av talentblogg.no aksepteres cookies fra Google Analytics.